Hinsidige Mc

OM HINSIDIGE MC


Hinsidige Mc vart grunnlagt av Terje i september 2007, og starta offisielt 1. januar 2008. På det meste var vi oppe i 11 medlemar før den ene etter den andre forsvant ut av klubben til vi var 2 igjen, Terje og Anne-Marit.
Vi bestemte oss for å gje klubben 2 år til å vokse igjen, eller å legge den ned. Så kom Per inn, og etterhvert Sveinung. Vi begynte å vokse igjen.

Målet til klubben er å vende tilbake til grunnsteinane: Syklar, turar, og ikkje minst friheten som Harley representerar! Hinsidige Mc tilhører kategorien 100%'ers klubb. Vi hadde kick-off på nyttårsafta 2007/2008 ved midnatt mens rakettane fortsatt flerra opp nattehimmelen. For ein start!!!!!


Gi oss din støtte

I 2016 blei vi stifta som ein frivillig organisasjon, og er no med i Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Om du har lyst å støtte oss kan du endre Grasrotandelen enten hos komisjonæren, i appen, eller når du er innlogga på heimesida til Norsk Tipping.


Formål

Formålet vårt er å samle folk i vestregionen (Vestlandet) med same interesse for amerikansk, 2 sylindra - 45 graders vinkla motor, dele kunnskap og lidenskap med likesinna.


Våre lokasjoner

Sunnfjord

2 medlemar

Voss

1 medlem

Karmøy

1 medlem

Fredrikstad

1 medlem

Stavanger

1 medlem


Kontaktinfo


Pb 2037, 6808 Førde

Mob: +47 40 69 79 33

Epost: brev@hinsidige.no

Facebook